Sosyal Medya

Güncel

'HDP’ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır'

MHP'li Oğan, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi’nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu’na katılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.



Sinan OÄŸan açıklamasında, "Bir salonda HDP'liler var diye salonu terk eden biz olmayacağız. Bundan sonra salonları, HDP'liler terk edecekler. TBMM'de HDP'liler var diye Meclise girmeyecek miyiz? Diyarbakır'da, Van'da HDP'liler var diye oralara gitmeyecek miyiz? HDP'ye göre ÅŸekil almak devri artık kapanmıştır. Bundan sonra AKP, CHP, HDP bize göre ÅŸekil alacak.PKK'nın Meclis ÅŸubesi HDP'ye dün de karşıydık, bugün de karşıyız. Bize sizin mahalle baskılarınız sökmez. Paralel yapıdan öğrendiÄŸiniz kes - yapıştır montaj usulleri ile bizi HDP'lilerle aynı karede gösterme edepsizliÄŸinize boÄŸun eÄŸmeyiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel BaÅŸkan adayı Sinan OÄŸan, yazılı basın açıklamasında Ã‡ankayaBelediyesi'nin düzenlediÄŸi Cumhuriyet Resepsiyonu'nda 10 dakika kaldığını belirterek, "Aynı mekanın diÄŸer köşesinde de HDP'liler varmış. Yüzüne dahi bakmadığımız HDP'liler ile bizi Paralel Yapı metotları ile kes-yapıştır-montaj et usulleri ile aynı karede gösterme gayretleri en basit tabirle ahlaksızlıktır. Dünden beri bir AK Trol çalışması olduÄŸu her hallerinden belli olan, sosyal medya profillerinde AKP'lilerin resmi olanların ve yandaÅŸ basının bize karşı baÅŸlatmış olduÄŸu linç ve sindirme kampanyasına papuç bırakmayacağımızın bilinmesini isterim" ifadelerine yer verdi. Resepsiyonda HDP'lilerin de bulunması nedeniyle kendisine yönelik eleÅŸtirilere cevap veren Oran, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi:

BÄ°R SALONDA HDP'LÄ°LER VAR DÄ°YE SALONU TERK EDEN BÄ°Z OLMAYACAÄžIZ

"Biz ilk günden beri söylüyoruz. Bu ülke bizim, bu ülkenin her karışı, her köşesi bizim. Bir salonda HDP'liler var diye salonu terk eden biz olmayacağız. Bundan sonra salonları, HDP'liler terk edecekler. TBMM'de HDP'liler var diye Meclise girmeyecek miyiz? Diyarbakır'da, Van'da HDP'liler var diye oralara gitmeyecek miyiz? HDP'ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır. Bundan sonra AKP, CHP, HDP bize göre şekil alacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.